Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 22-01-2009, 11:38
taauunn06 taauunn06 is offline
Yeni üye

taauunn06 is on a distinguished road
Teşekkürleri: 0
8 yorumda toplam 10 kez teşekkür edildi.
Adana seçmece,
1.ayak=12 Kanije kuma olan yatkınlığınıda göz önüne alursak banko yazılabilir.Ne varki 7 Topcubey Hata affetmem diye bağırıyor.Zaten bunların dışına çıkarsa hepsi demek gerekir. ama siz bir at daha yazayım derseniz 1 atburgazlı yada bahşeden ilave edebilirsiniz derim.
2.ayak=Eller ne derse desin siz 2 bon voyage'siz oynamayın.Tek yazabilirsiniz ama ilk yarışı bir aksilik olursa bana bozuk atmayın. Ama sizin bütçeniz musaitse 14 trace ve 7 kırıkhan hatta 11 sharply drawn yazarak rahat bir maiden izleyin.Bunların dışına çıkarsa zaten devamını getiremeyiz.
3.ayak=Her nedense anlamıyorum. Galiba bende hobi oldu.Altılının üçüncü ayağını tek yazmak beni korkutuyor.Bu nedenle 9 medıterranean 'ı tek yazmıyorum.Karataşlı 7 bukefalus 6 White dıamond ve 2 every Way Can hatta 1 avarel yazmakta fayda var.Kulağıma 13 my sultans fısıldandı ama ne kadar inanırsınız bilmem.N.Şen'de bombaya bayılır.
4.ayak=2 Beşiktaş bu kez gol atarmı bilemem ama 5 kayadelen tetikte hatta 10 çubukcu arpa param azaldı diye bağırıyor.8 CİHANCAN ZEVKLENDİRİR.
5.ayak=Altılımız çok kalın oluyor. Nasıl seçme yaparız siz düşünün. Ben kendi altılımıda vereceğim.Onuda göz önüne alırsınız.Bı ayakta 14 nejanım ile 16 spectrum Wolf ve 10 last pantomıme buranın olmazsa olmazları. 9 hadi hadinin patlamaya hazır olduğunu duydum siz bilirsiniz.
6.ayak=4 Nazarhan banko ama ne olur ne olmaz takibinizdeki atı yazın. Bol şanslar.
ALTILIM
7,12
2,14
7,9,13
5,8
14,16
4

Reklamlar