|
18 Ağustos İstanbul
Öncelikle vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederim.Günün yorumlarına gelince
1.ayak : Son koşusunu beğendiğim ve bu gruptan üstün olduğuna inandığım 1 numaralı BEYBEY favorim olup hata yapması halinde 4 numaralı Demirtay en sert ve ciddi rakibidir.
2.ayak : Bekleme yaparak daha iyi koşacak sinyali veren 7 numaralı Kıngs Daughter , son koşusunu yakın ara tamamlayan 1 numaralı Catalan ve form durumu çok iyi olan 3 numaralı Solfejs Son arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.
3.ayak : Son koşularını kolay birşekilde kazanan 1 numaralı Ayabakan koşunun en şanslı ismi olup günün en sağlam bankosudur.
4.ayak : Son koşusunu taktik sonucu kaybeden 3 numaralı Kurtiniadis aynı hatayı yapmadığı taktirde fotoyu önde geçmesini bekliyorum.Rakip arayanlar pilotunu bulan 6 numaralı Annosh u değerlendirebilirler
5.ayak : Sert grupta koşacak olmasına rağmen 5 numaralı Yavuzkaya ilk atım olup son 3 koşusunu mükemmel koşan 3 numaralı Oyunbozan ve uzun aradan sonra yarış görüp nefes yönünden zorlanan 6 numaralı Kıng Bıshop artan nefesiyle başta şans verdiğim isimlerdir.Bu üç atı ayırım yapmadan kuponlarınızda bulundurun.
6.ayak : Son koşusunu ölçü almadığım 7 numaralı Metinol usta pilotuyla günün en sağlam bir diğer bankosudur.
1.ayak : 1-4
2.ayak : 7-1-3
3.ayak : 2
4.ayak : 3-6
5.ayak : 5-3-6
6.ayak : 7
Hepinize Bol Şanslar Diliyorum
Yazdıklarınızın Ganyan Olması Dileğiyle
|